Messi når ny milepæl i La Liga-sejr

Barcelonastjernen scorede sit mål nummer 400 i den spanske liga i 3-0 sejren over Eibar.

Lionel Messi har nu rundet endnu et hjørne i karrieren. I søndagens 3-0 sejr over Eibar i den spanske La Liga, scorede argentineren nemlig sit ligamål nummer 400.

Messi er den første i historien til at score 400 mål i den bedste spanske række, og han har gjort det i løbet af 435 kampe. I 2010 scorede han sit mål nummer 100. I starten af 2013 blev det til 200, og den 17. februar 2016 rundede han 300 mål i La Liga. Nu er det altså også blevet til 400.

Den næstmest scorende spiller er Cristiano Ronaldo med 311 mål.

Det var dog en anden, der kom på tavlen først i søndagens opgør på Camp Nou. Efter 19 minutter bragte Luis Suarez nemlig hjemmeholdet foran. Otte minutter efter pausen kom Lionel Messi på tavlen, inden Suarez endnu engang scorede efter en times spil.

Resultatet betyder, at catalanerne fortsat ligger i toppen af LaLiga med 43 point, mens Eibar bliver på 16. pladsen med 22 point.