Video : Tipsbladet
Serie A

Zlatan håner Ronaldo: Et skifte til Juventus er ikke en udfordring

For Zlatan Ibrahimovic er der ikke tale om en udfordring for Ronaldo, når han tager til en storklub som Juventus. I stedet skulle han prøve at være i en segunda-klub, forklarer svenskeren.

Hvis der er en spiller, der har garanti for en bemærkelsesværdig kommentar, så er det svenske Zlatan Ibrahimovic, der for tiden spiller i amerikanske LA Galaxy. Den seneste er blevet rettet mod Cristiano Ronaldo.

I et interview med hollandske Voetbal Nieuws kommer han særligt ind på Cristiano Ronaldos baggrund for at vælge Juventus som sin nye klub.

- Cristiano talte om en ny udfordring, men så skifter han til en klub, hvor det er normalt, at de vinder Serie A, og kalder det for en udfordring, siger han og fortsætter:

- Han skulle prøve på at få en klub fra næstbedste række til at blive mestre og føre dem til den absolutte top. Det er ikke en udfordring, at man vælger at skifte til Juventus, lyder det fra 37-årige Zlatan Ibrahimovic.

Efter ni sæsoner i Real Madrid skiftede Ronaldo til Juventus efter en periode, hvor han havde været med til at vinde Champions League fire gange. Det har da heller ikke været nogen hemmelighed, at det helt store mål for Ronaldo handler om, at han skal genvinde trofæet med den italienske klub.

For Juventus selv har det også været en stor udfordring at vinde turneringen, som de har været i finalen i fem gange - og tabt - siden man vandt turneringen i 1996 efter en finalesejr over Ajax Amsterdam efter 1-1 i den ordinære spilletid, hvorefter man vandt på straffespark.

Zlatan selv spillede for Juventus mellem 2004 og 2006, hvorefter han spillede i Inter, Barcelona, Milan, PSG samt Manchester United, og nu er han i Los Angeles.