Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Godt odds på et stærkt hjemmehold mod udesvage gæster

Cagliari har hjemme blot tabt en kamp i ni forsøg, mens Empoli har tre point i ni udekampe.

Spilstop 18.00

Cagliari - Empoli 1

Odds 2 hos Bet365

Spilstop 20.30

Napoli - Lazio, under 2,75 mål

Odds 1,85 hos Bet365

Samlet Odds: 3,7 hos Bet365

Cagliari er traditionelt stærke hjemme på øen. I år er det blot blevet til et nederlag i ni hjemmekampe. Dermed er de blandt de aller bedste hjemmehold hvis man ser bort fra de store hold. Det ene nederlag var i overtiden mod stærke Napoli.

Empoli er til gengæld et rigtig dårligt udehold. Rækkens dårligste med tre uafgjorte og seks nederlag. Statitsikken taler sit tydelige sprog her. Cagliari er uden Castro og Ceppitelli, mens Empoli er uden fire spillere. Bennacer, Krunic, La Gumina og Polvani. Mange fravær for en meget smal trup. 

Vi tror på under 2,75 mål når Napoli møder Lazio. Det betyder at vi får halvdelen af indsatsen retur ved tre mål. Generelt har vi med to mandskaber at gøre, hvor der er godt med mål. Napolis fraværsliste gør dog at vi finder under interessant. De er uden Insigne, Hamsik, Allan, og muligvis Mertens og Verdi. Altså en stor del af Napolis offensiv. Hjemme lukker de generelt godt af. 

Lazio vil nok tage et defensivt udgangspunkt, og derfor tror vi faktisk topkampen kan blive lidt af en fuser, med Lazio der ikke vil, og Napoli der ikke kan. Kommer de foran bliver det med garanti et afdæmpet hjemmehold.