Lørdagens rygtebørs (opdat.): Chelsea klar med monsterbud på Coutinho
Foto: Getty Images
Rygter

Lørdagens rygtebørs (opdat.): Chelsea klar med monsterbud på Coutinho

Dagens største og vigtigste transferrygter fra udlandet er samlet her på tipsbladet.dk.

Marouane Fellaini fra Manchester United til Monaco
Note:
Den store belgiske midtbanespiller er ikke en af Ole Gunnar Solskjærs favoritter, og han har blot fået 31 minutter under nordmanden, og nu sættes han i forbindelse med en lejeaftale hos Monaco, hvor Thierry Henry er i gang med at samle et hold, der skal sikre klubben mod nedrykning.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC

Marko Arnautovic fra West Ham til Guangzhou Evergrande
Note:
Den 29-årige østriger er i søgelyset hos den kinesiske klub, som har budt i omegnen af 300 millioner kroner for West Ham-profilen. The Hammers tøver med at ville sælge.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Guardian

Andrea Belotti fra Torino til West Ham
Note:
West Ham er ved at undersøge markedet for muligheder i tilfælde af et salg af Marko Arnautovic, og klubben har angiveligt fået et bud på 300 millioner kroner for Andrea Belotti afvist af Torino.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: SportItalia

Joao Felix fra Benfica til Liverpool
Note:
Den engelske storklub har angiveligt set sig varm på den blot 19-årige Joao Felix, og Liverpool har efter sigende budt 516 millioner kroner, men det er blevet afvist af Benfica, som ikke vil af med den offensive midtbanespiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Correio da Manha

Gonzalo Higuain fra Milan/Juventus til Chelsea
Note: Gonzalo Higuain meldes fortsat meget tæt på et skifte til Chelsea, og de seneste meldinger går på, at han skifter til Chelsea - højst sandsynligt på en lejeaftale - inden midtugens Carabao Cup-semifinale mod Tottenham
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun

Michy Batshuayi fra Chelsea til Everton
Note: Michy Batshuayi er en færdig mand i Valencia, da klubben ikke vil fortsætte med at have ham på leje. Nu skulle Everton så være klar til at sikre sig den unge belgier på en permanent transfer for cirka 40 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Coutinho fra FC Barcelona til Chelsea
Note: Coutinho er eftersigende ikke helt tilfreds i FC Barcelona, og Chelsea skulle være klar med et bud på cirka en milliard kroner for at få brasilianeren tilbage til Premier League. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Express