Video : Tipsbladet
Superliga

Alsidig AC Horsens-spiller: Skal nok få spilletid - positionen er ikke afgørende

Thomas Kortegaard har spillet mange positioner for AC Horsens, og han ved heller ikke, hvor han kommer til at spille i foråret. Manglende spilletid er han dog ikke nervøs for.

Det er ikke altid en fordel af være en meget alsidig fodboldspiller. Man kan blive kastet rundt mellem et hav af forskellige positioner, og det kan være svært at finde fodfæste. Det kan dog også have sine fordele, idet der stort set altid vil være brug for en.

Thomas Kortegaard er en af de spillere, som gennem sin karriere har spillet en række forskellige positioner. Højre back, venstre back, midterforsvarer, kantspiller og central midtbanespiller.

Han har været nærmest alle positioner igennem, og inden foråret i Superligaen er han også spændt på, hvor han kommer til at figurere for Bo Henriksens mandskab.

- Tiden må vise, hvor jeg kommer til at spille, men jeg skal nok få spilletid, og så er det ikke afgørende, om det bliver som back, som i begyndelsen af efterårssæsonen, eller som kant, som jeg spillede i de sidste kampe, fortæller Thomas Kortegaard til Horsens Folkeblad.

En plads i midterforsvaret kan muligvis også blive aktuelt, da Mathias Nielsen måske allerede forlader klubben nu.

Tiden må vise, hvor Bo Henriksen vil gøre brug af Thomas Kortegaards alsidighed.