Higuaíns afløser: AC Milan millimeter fra Serie A-bomber
Foto: Getty Images
Serie A

Higuaíns afløser: AC Milan millimeter fra Serie A-bomber

Gonzalo Higuaín er snart fortid i AC Milan, men den italienske klub er meget tæt på at have fundet afløseren.

Af og til er der spillere, som kommer ud af ingenting og gør kometkarriere, og én af disse spillere må siges at være Krzysztof Piatek.

Han skiftede til Genoa sidste sommer fra KS Cracovia for en relativ beskeden transfersum af 26 millioner kroner, men sidenhen har han mangedoblet sin værdi ved at score et hav af mål for den italienske klub. I løbet af de første 21 kampe for Serie A-klubben har han nettet 19 gange.

Præstationerne har gjort, at han er blevet sat i forbindelse med et hav af klubber, men nu ser det ud til, at han er på vej til at forlade Genoa til fordel for AC Milan, hvor han er udset til at skulle erstatte Gonzalo Higuaín, som forventes at skifte til Chelsea i løbet af de kommende dage.

Ifølge den italienske avis, Corriere dello Sport, er handlen mellem AC Milan og Genoa næsten på plads, og Krzysztof Piatek forventes at blive hentet til den italienske storklub for 299 millioner kroner meget snart.

De to klubber spiller mod hinanden på mandag, og herefter er det meget sandsynligt, at handlen vil blive offentliggjort.