Video : Tipsbladet
Premier League

Winks sikrede Tottenham-sejr i sidste sekund

Harry Winks blev helten, da han sikrede Tottenham-sejr med et mål i det 93. minut.

Tottenham skulle for første gang siden Harry Kanes skade i aktion, da de søndag aften gæstede Fulham, og her blev Harry Winks helten, da han sikrede sejren dybt inde i overtiden. 

Hjemmeholdet Fulham kom bedst fra start i opgøret, hvor blandt andre nyindkøbte Ryan Babel var farlig. Og den gode start resulterede også i et føringsmål.

Det var dog ikke Babel, der scorede det, men derimod var det et selvmål af Tottenham-angriberen Fernando Llorente, som bragte Fulham foran, da han på uheldig vis fik dirigeret bolden i eget net, da han var med tilbage for at forsvare et hjørnespark. Dermed har Fulhams tre seneste mål været selvmål af modstanderen. 

Fulham fortsatte også med at være farlige, og de fik sendt bolden i nettet en gang til i slutningen af første halvleg, men det mål blev annulleret for offside.

I stedet kunne Tottenham i starten af anden halvleg udligne, da Dele Alli efter 51 minutter headede et indlæg fra Christian Eriksen i nettet fra tæt hold.

Tottenham sad efterfølgende på størstedelen af spillet, og især Llorente havde kort før tid en stor chance for at gøre skaden god efter selvmålet. Dog sendte han sit hovedstødsforsøg akkurat forbi mål.

Det så derfor længe ud til, at sejrsmålet ville udeblive, men i sidste sekund dukkede unge Harry Winks dog op, og med et hovedstødsmål i det 93. minut sikrede han, at Tottenham fik tre point. Dermed cementerer Tottenham sin tredjeplads og øger forspringet ned til Chelsea på fjerdepladsen. Fulham er derimod fortsat næstsidst i Premier League.