Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Paul Scholes er tæt på managerjob i engelsk klub

Paul Scholes er angiveligt tæt på at underskrive den første kontrakt i en stilling som manager, men aftalen kan blive besværliggjort af hans andel i Salford City.

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at Paul Scholes spillede Premier League-fodbold for Manchester United, og efter sin aktive karriere har den nu 44-årige englænder arbejdet hen mod at blive manager, og det er han nu meget tæt på at nå i mål med.

Ifølge den engelske avis, the Telegraph, forventes Paul Scholes at blive præsenteret som manager for Oldham i løbet af denne uge, men der er dog måske en lille udfordring forbundet med jobbet i League Two-klubben.

Det er en titel som medejer i Salford City, der kan blive problematisk for Paul Scholes. I øjeblikket er Salford City at finde i National League, men oprykning til League Two er i øjeblikket en sandsynlighed, og hvis Oldham og Salford City i næste sæson befinder sig i samme række vil det stride overens med reglerne om dobbelt interesse.

Reglerne foreskriver, at en person ikke må have interesse for to klubber på samme tid, medmindre der på forhånd er lavet et skriftligt samtykke fra bestyrelsen. Det er angiveligt det, som er ved at falde på plads i øjeblikket, så Paul Scholes kan få sit første permanente managerjob.