Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: To hold i formkrise må slide for målene

Vi tager til England for at finde Dagens Spilforslag, hvor Bolton og West Bromwich.

Klokken 21.00
Bolton - West Bromwich
Under 2,5 mål
1,80 @Bet365

Bolton lider under nedrykningsstregen, hvor klubben både kæmper for at undgå nedrykning og få styr på økonomien, der er mildest talt anstrengt. Begge dele fylder i og omkring klubben, der da også har tabt fem af de seneste syv kampe og kommer til denne kamp med to nederlag i træk i ligaen.

En af de vitale parametre, hvor Bolton lider er målscoringen. I de seneste otte hjemmekampe har Bolton nemlig kun scoret i de to. I de seneste seks runder har holdet kun formået at score tre mål i alt, mens 11 er lukket ind. Samlet set er Bolton inde i en periode med lavtscorende kampe, da fem af de seneste seks kampe er gået under 2,5 scoringer. 

Anderledes positivt lys er der omkring West Brom, der ligger nummer fire i tabellen og med en sejr vil styrke placeringen i i play-off-kapløbet og omkring oprykningschancerne. Den aktuelle form lader dog til at have fået en udfordring, da holdet ikke har vundet i de seneste tre ligakampe. Tre ud af West Bromwichs seneste fire kampe er ligeledes gået under 2,5 scoringer, og hvorfor skulle det ændre sig mod et defensivt indstillet Bolton-hold, der i øjeblikket hellere forsvarer end angriber.