Video : Tipsbladet
Skandinavien

Sonni Nattestad kan være fortid i Molde: Ser på andre muligheder

Den 24-årige forsvarsspiller Sonni Nattestad kommer næppe til at spille en rolle for Molde FK og leder derfor efter en vej væk. Det fortæller klubbens træner Erling Moe.

- Jeg gider i hvert fald ikke tilbage til Molde, hvis jeg bare skal sidde på bænken.

Sådan lød ordene fra den 24-årige midtstopper Sonni Nattestad tilbage i oktober, da han tog en snak med tipsbladet.dk om fremtidsmulighederne under Bo Henriksen i AC Horsens. Molde FK-forsvareren var på leje i Horsens i dette efterår, men aftalen er hverken blevet forlænget eller gjort permanent, så det tidligere FC Midtjylland-talent er derfor vendt tilbage til Norge i dette transfervindue. 

Og her ligner det altså ikke, at Sonni Nattestad kommer til at spille den store rolle. 

Den færøske landsholdsspiller er nemlig ikke rejst med resten af holdkammeraterne på træningslejr i Spanien:

- Sonni ser på andre muligheder, og han er derfor ikke med os, fortæller cheftræner Erling Moe til Aftenposten.  

Sonni Nattestad har i sin korte karriere allerede været tilknyttet ni forskellige klubber og været på fem lejeophold, men han har omvendt kun spillet 66 førsteholdskampe. Han kom til norske Molde i januar 2017, men har endnu sin første kamp til gode for nordmændene.

I stedet har han været lejet ud af to omgange - først til Aalesund og senest til AC Horsens, hvor han også var på leje fra FC Midtjylland i efteråret 2014. Han har desuden 25 landskampe for Færøerne på sit CV.