Video : Tipsbladet
Premier League

Forkert mand: Huddersfield laver sjov med tv-station i præsentation af ny træner

Sky Sports troede forleden, de havde udpeget den nye Huddersfield Town-træner, men det viste sig at være en helt almindelig mand ved navn Martin. Til gengæld optræder Martin from Wakefield i den video, der annoncerer ansættelsen af Jan Siewert.

Der udspillede sig en usædvanlig episode, da Huddersfield Town i går tabte 0-3 hjemme mod Manchester City. Den engelske tv-station Sky Sports, som viste kampen, troede, at den havde udpeget hjemmeholdets nye cheftræner blandt publikum og sendte derfor en reporter op på tribunen for at spørge.

Det viste sig dog at være en helt almindelig mand, der til daglig er direktør for en velgørenhedsorganisation. Men Sky lagde selv et klip af episoden på sine sociale medier og tog endda en snak med Martin from Wakefield, som han er blev døbt.

- Det var bizart. Der skete det, at jeg sad blandt publikum, og pludselig lagde jeg mærke til en fyr, der kom hen mod mig fra højre side. Han sagde: "Er du Jan, den nye manager?" Jeg grinte og sagde: "Nej, nej, det er ikke mig. Jeg er Martin fra Wakefield, sagde Martin Warhurst til selvsamme Sky Sports tidligere i dag.

Tv-stationen var dog ikke de eneste, der tog fejl.

- Det var alt, jeg hørte til det, og pludselig begyndte alles telefoner og min egen at gå amok, og folk skrev: "Jeg har lige set dig på tv." Der var mange reaktioner fra folk blandt publikum. Bare folk, der kom hen og fik selfies og klappede mig på ryggen og ønskede mig held og lykke.

Hos Huddersfield Town er de ikke helt uden humor og har brugt Martin from Wakefield, med initialerne MFW på trøjen, i den video, hvor de netop har præsenteret Jan Siewert, som altså er holdets nye træner.

I videoen præsenterer Martin Warhurst sig selv som den nye cheftræner med ordene.

- Du må have set det, da det blev annonceret på Sky.

Til sidst kommer Siewert dog ind og siger: "Not now, Martin from Wakefield" og sætter sig i stedet i kontorstolen. Se præsentationen herunder.