Officielt: Marco Rojas klar for SønderjyskE
Foto: SønderjyskE
Superliga

Officielt: Marco Rojas klar for SønderjyskE

SønderjyskE har præsenteret offensivspilleren Marco Rojas, der kommer til klubben fra Heerenveen.

SønderjyskE har tidligere i transfervinduet hentet den nigerianske U20-landsholdsspiller Nazifi Yahaya samt den tidligere FCK-spiller Danny Amankwaa, og nu kan Haderslev-klubben så løfte sløret for den tredje tilgang denne vinter.

SønderjyskE har således hentet offensivspilleren Marco Rojas i Heerenveen. 27-årige Rojas er fra New Zealand, hvor han står noteret for 40 landskampe, og han er den blot anden spiller fra New Zealand, der skal optræde i Danmarks bedste fodboldrække. Den første var Winston Reid. 

- Det er en spændende spiller, og det glæder mig meget, at det er lykkedes os at hente ham til klubben. Han har spillet 40 landskampe for New Zealand og været i nogle spændende ligaer allerede, og han har nogle spidskompetencer, som vi godt kan bruge på holdet, siger sportschef i SønderjyskE Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Han er først og fremmest en rigtig dygtig boldspiller. Han har en fiks fod og er rigtig dygtig på frispark, og han afslutter generelt rigtig godt fra distancen, så jeg forventer også, at det er en spiller, der kommer til at lave en del point for os. Han er god og hurtig i kombinationsspillet, og så er han ret fleksibel på de forreste pladser, hvor han kan spille de fleste offensive positioner.

Marco Rojas har underskrevet en et-årig aftale med SønderjyskE.