Video : Tipsbladet
Superliga

Rutineret AaB-duo overvejer fremtiden

Både Kasper Risgård og Rasmus Würtz har kontraktudløb til sommer. De ved endnu ikke, om sommeren også er der, hvor den professionelle karriere stopper.

Den ene er 36 år, den anden 35.

De to midtbanespillere Kasper Risgård og Rasmus Würtz har efterhånden spillet i AaB i mange år - begge af to omgange - men begge har kontraktudløb til sommer, og så er spørgsmålet, om den professionelle karriere også er forbi til den tid.

Førstnævnte har spillet 17 af 20 Superliga-kampe, men langt størstedelen er kommet som indhopper, blandt andet fordi der har været problemer med fysikken, mens anfører Rasmus Würtz også har haft svært ved at holde kroppen fri for skader. Derfor er det en overvejelse for begge, om det til sommer er slut. For sidstnævnte handler det meget om skader - han har blot spillet 10 kampe - for førstnævnte skal der trods alt også ligge et tilbud fra AaB om en forlængelse.

- Jeg taler løbende med Gaarde (AaBs sportsdirektør, Allan Gaarde, red.), men det er jo ikke en beslutning, man tager fra den ene dag til den anden. Jeg ved godt, at der kommer en dag, hvor jeg skal stoppe, men der er en masse overvejelser, der skal gøres.

- Jeg skal have fundet ud af, hvad den næste del af livet så skal byde på, og det synes jeg er svært, for jeg har jo aldrig været ude på arbejdsmarkedet. Jeg overvejer en masse ting, men det er en svær beslutning, siger Kasper Risgård til Nordjyske.

Risgård fortæller også, at han blev lægskadet på sin ferie under en løbetur, mens Rasmus Würtz har haft skader løbende det sidste års tid. For Würtz blev det i foråret også kun til 10 Superliga-kampe.