AC Horsens henter endnu en spiller i Hvidovre
Foto: Hvidovre IF
Superliga

AC Horsens henter endnu en spiller i Hvidovre

AC Horsens henter midtstopperen Malte Kiilerich i Hvidovre IF. Han tiltræder i Superliga-klubben til sommer.

AC Horsens hentede tidligere i transfervinduet offensivspilleren Louka Prip Andreasen i Hvidovre IF, og nu har Den Gule Fare shoppet yderligere i NordicBet Liga-klubben.

Denne gang har Bo Henriksen kastet sin kærlighed på den 23-årige midtstopper Malte Kiilerich, der har en fortid på FC Midtjyllands akademi. Kiilerich har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2022, men han tiltræder først i AC Horsens til sommer og gør altså dermed sæsonen færdig i Hvidovre IF.

Forsvarsspillerens aftale med Hvidovre IF udløber efter denne sæson, og han skifter dermed transferfrit til AC Horsens. 

- Vi har fulgt Malte Kiilerich i et stykke tid, og det har bare bekræftet os i, at han har et rigtig højt niveau. Malte har gjort det rigtig godt på et stærkt Hvidovre-hold, og når man præsterer på det niveau, så bliver man interessant for os. Han har fået en rigtig god uddannelse i FC Midtjylland og efterfølgende tre gode år i Hvidovre, hvor han har spillet førsteholdsfodbold, og det er en rigtig fornuftig cocktail. Vi har tidligere haft succes med at hente spillere på 22-24 år, og vi er glade for, at vi endnu engang har scoutet en spændende spiller fra 1. division, der har den rigtige alder og niveauet til at spille i Superligaen. Jeg forventer, at han kommer til at kæmpe om en plads i startopstillingen fra sommer, fortæller Bo Henriksen.

188 centimeter høje Malte Kiilerich ser frem til at tørne ud for AC Horsens. 

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, når man kan leve af det, man godt kan lide, og jeg glæder mig til at begynde i AC Horsens, for det er en klub, der passer godt til mig som spiller og person. Der er selvfølgelig forskel på 1. division og Superligaen, men jeg skal gøre mig gældende så hurtigt som muligt, og jeg håber, det bliver fra første dag. Det virker til at være en klub med god energi og stemning, og jeg er imponeret af faciliteterne, så jeg har fået et rigtig godt indtryk af AC Horsens, fortæller Malte Kiilerich.

Midtstopperen har i denne sæson spillet 11 ligakampe og scoret to mål for Hvidovre IF.