Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester City finaleklar i Carabao Cup efter ny sejr over Burton

Manchester City besejrede onsdag aften Burton Albion 1-0, og dermed er de klar til finalen i Carabao Cup efter en samlet 10-0-sejr.

Der var ikke meget spænding om, hvem der ville gå videre, da Manchester City og Burton Albion onsdag aften mødtes i Carabao Cuppen.

Manchester City havde vundet det første opgør med hele 9-0, og det var derfor mere end urealistisk, at Burton skulle levere et overraskende comeback.

Det blev heller ikke til en realitet. I stedet tog Manchester City endnu en sejr over League One-holdet, men denne gang måtte de forsvarende Premier League-mestre nøjes med en 1-0-sejr.

I sin startopstilling havde Pep Guardiola udtaget debutanten Ian Poveda samt unge spillere som Arijanet Muric, Eric Garcia, Philip Foden og Philippe Sandler, men også profiler som Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez og Sergio Aguero.

Og det blev nogle af de mere erfarne profiler, der sikrede Manchester City sejren. Således blev kampens eneste mål sat ind af Aguero efter et fladt indlæg af Riyad Mahrez i midten af første halvleg.

1-0-sejren betyder, at Manchester City vinder 10-0 samlet, og dermed er de klar til finalen i turneringen, hvor de skal møde vinderen opgøret mellem Chelsea og Tottenham. Det fører Tottenham 1-0 inden returopgøret torsdag.