Video : Tipsbladet
La Liga

Efter 2-0-nederlag til Sevilla: Barca-træner forsvarer rotation

Ernesto Valverde fortryder ikke, at han sparede blandt andre Lionel Messi i onsdagens Copa del Rey-opgør mod Sevilla.

Da FC Barcelona ondag aften mødte Simon Kjær og resten af Sevilla-mandskabet i den første af to Copa del Rey-kvartfinaler, var det uden adskillige store stjerner.

Lionel Messi og Sergio Busquets var ikke med i opgøret, mens Philippe Coutinho og Luis Suarez startede på bænken. Til gengæld var der bevet plads til nyindkøbet Kevin-Prince Boateng fra start.

Det blev ikke ligefrem et succesfuldt eksperiment, og Barcelona fik et dårligt udgangspunkt inden det andet opgør med et 2-0-nederlag. Men på trods af at det endte med et nederlag, fortryder Barcelonas træner, Ernesto Valverde, ikke, at han sparede flere profiler.

I sidste sæson måtte de nemlig betale prisen for ikke at spare i turneringen, mener Valverde.

- Det er rigtigt, at jeg i dag lavede ændringer, som jeg troede, var for det bedste. Jeg fortryder ikke, at jeg hvilede Messi. Det var det, jeg måtte gøre. Det var en risikabel beslutning at starte Boateng, men jeg syntes, jeg måtte tage den chance.

- I sidste år betalte vi prisen for vores indsats i pokalturneringen, og i år roterer vi mere, fordi vi synes, det er bedst. Jeg analyserer alt. Jeg synes, vi havde områder, hvor vi gjorde det godt og andre, hvor de var bedre. Men uanset resultatet er det stadig en succes, fortæller Valverde ifølge Marca.

Det andet opgør spilles onsdag den 30. januar på Camp Nou.