Kjær og Sevilla tog første stik mod Barca

Sevilla snuppede en 2-0-sejr over FC Barcelona og fik dermed et godt udgangspunkt i den første af to Copa del Rey-kvartfinaler.

Simon Kjær spillede fuld tid for Sevilla, da de onsdag aften besejrede FC Barcelona med 2-0 i den første af to Copa del Rey-kvartfinalekampe.

Mens hjemmeholdet Sevilla stillede med det, der lignede stærkeste opstilling, stillede Barcelona med et reservespækket mandskab. Barcelona-træner Ernesto Valverde valgte således at spare Lionel Messi og Sergio Busquets, mens der blandt andet var plads til nyindkøbte Kevin-Prince Boateng samt unge Carles Alena.

Allerede i første halvleg kunne et oplagt Sevilla-mandskab være kommet i front, hvis ikke det var for Jasper Cillessen i Barcelona-målet. De måtte i stedet vente indtil efter pausen med at komme foran.

Efter pausen lykkedes det dog også at passere Cillessen et par gange, og først var det Pablo Sarabia, som flugtede et indlæg fra Quincy Promes i kassen efter 58 minutter.

Det mål fik Barcelona til at sende Philippe Coutinho og Luis Suarez i aktion, men de kunne ikke vende skuden. Knap tyve minutter senere var Wissam Ben Yedder nemlig på pletten, og han kunne prikke 2-0-scoringen i nettet fra tæt hold.

Ben Yedder fejrede sit mål ved at løfte op i trøjen og afsløre en tekst på sin undertrøje, der dedikerede målet til den forsvundne Cardiff-angriber Emiliano Sala.

Det blev kampens sidste mål, og dermed står Barcelona overfor en stor opgave, hvis de skal forsøge at spille sig videre, når de om en uge spiller returopgøret på Camp Nou.