Jesper Lange skal på klubjagt igen: Forlader 2. divisionsklub
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Generelle

Jesper Lange skal på klubjagt igen: Forlader 2. divisionsklub

Ringkøbing IF og Jesper Lange var ellers glade for samarbejdet, men sidstnævnte kunne ikke få tjansen som spillende assistenttræner til at hænge sammen med deltidsarbejde og familie, så nu går han på jagt efter en ny klub.

Jesper Lange nåede kun et halvt år som spillende assistenttræner i Ringkøbing IF, inden han forlod klubben igen. De var ellers glade for hinanden, men den tidligere Superliga-angriber kunne ikke få sin tid til at hænge sammen.

Ved siden af tjansen i 2. divisionsklubben har Lange også et deltidsarbejde samt kone og børn. Derfor har han selv sagt stop før tid.

- Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, for vi synes, det var et godt match, vi fik lavet i sommers. Men vi er ikke en klub, der har fuldtidskontrakter, og under de præmisser har det vist sig at være svært for Lange at få tingene til at gå op med fodbold, deltidsarbejde og familieliv. Det har vi respekt for, og derfor er bruddet også ganske udramatisk. Forudsætningerne for begge parter var ganske enkelt ikke til stede til at kunne fortsætte, siger sportschef i Ringkøbing IF, Jens Nielsen, i en pressemeddelelse.

33-årige Jesper Lange gik over et halvt år uden klub fra nytår 2018 til august, mens han kom sig over den korsbåndsskade, han pådrog sig i sin tid i Helsingborgs IF. Selv om han døjede med nogle følgeskader i efteråret, nåede han at spille 13 kampe og score 5 mål.

Selv om han nærmer sig midten af 30'erne og har været gennem alvorlige skadesproblemer, er han ikke færdig med fodboldens verden.

- Slet ikke. Jeg er på jagt efter noget på så højt niveau som muligt. Det er ikke sådan, at jeg har tilbud eller muligheder liggende parat, men jeg søger alt det, jeg kan. Så må jeg se, hvad der dukker op i fremtiden, siger Jesper Lange ifølge Århus Stiftstidende.

Jesper Lange nåede 213 Superliga-kampe for OB, Esbjerg fB og AGF.