Middelfart fortsætter markant oprustning: Henter Jesper Lange
Foto: Middelfart Boldklub
Generelle

Middelfart fortsætter markant oprustning: Henter Jesper Lange

Jesper Lange skifter til Middelfart BK, der er tophold i 2. division.

Den tidligere Superliga-angriber Jesper Lange har senest optrådt som spillende assistenttræner i Ringkøbing IF, men det samarbejde ophørte i sidste uge. Den 33-årige angriber fortsætter imidlertid karrieren i 2. divison, og han stryger til tops i Øst-rækken.

Jesper Lange er således blevet præsenteret som ny mand i Middelfart BK, der topper 2. Division Øst med et point ned til Brønshøj BK. 

- Vi har længe været på jagt efter en angriber, da vi i vinters mistede et par offensive folk. Jesper passer perfekt ind i vores måde at spille fodbold på, og med Jesper ved du altid, hvad du får. Han er en stor holdspiller både på og uden for banen, og hans arbejdsraseri på banen er velkendt i hele fodbold-Danmark. Hans 13 kampe og 5 mål i efteråret for Ringkøbing viser, at han er helt tilbage efter hans korsbåndsskade, og vi ser frem til at gøre brug af hans evner og rutine i det kommende år. Gennem de samtaler jeg har haft med Jesper, er jeg slet ikke i tvivl om, at Jesper brænder helt vildt for vores projekt, udtaler direktør Søren Godskesen til klubbens hjemmeside.

Jesper Lange, der har over 200 Superliga-kampe på CV'et, ser frem til at tørne ud for den fynske klub.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Middelfart. Jeg føler, at jeg stadig har masser af fodbold i mig, og jeg er rigtig glad for, at jeg også fik muligheden for at vise det i mit halve år i Ringkøbing. Ambitionerne i Middelfart tiltaler mig meget, og allerede i min første træning med holdet mandag kunne jeg mærke, at der er god energi og konkurrence i truppen. Nu skal der bare knokles på her i opstarten, så vi står godt rustet til forårets mange vigtige kampe. Jeg er i hvert fald 100% klar til at byde ind både på og uden for banen, og vil gøre mit til, at ambitionerne i Middelfart bliver indfriet, udtaler Jesper Lange.

Jesper Lange har underskrevet en et-årig aftale med Middelfart BK, der tidligere på måneden hentede en anden markant forstærkning i form af den tidligere Esbjerg-anfører Nikolaj Hagelskjær.