Video : Tipsbladet
Skandinavien

Efter brud i Qatar: Tidligere AGF'er skifter tilbage til BK Häcken

Ahmed Yasin er tilbage i Skandinavien. Efter han brød kontrakten med Al-Khor Sports Club i Qatar i december, har han nu skrevet kontrakt med BK Häcken, som han havde stor succes hos for to år siden.

Siden Ahmed Yasin kom til AGF i 2015, har klubskifterne haft høj frekvens. Han har været i svenske AIK og BK Häcken samt i Muaither SC og Al-Khor SC i Qatar. Nu er han så tilbage i Häcken.

Yasin skiftede i sommer til Al-Khor for at forbedre sine chancer for at være i kampform forud for de asiatiske mesterskaber har i januar. Han forlod dog klubben allerede i december og skriver dermed under med Häcken på en fri transfer.

- Jeg er selvfølgelig glad for at være her. Jeg har kun gode minder fra min tid i BK Häcken, og jeg havde en god til her sidste gang, som jeg håber at kunne gentage, siger Ahmed Yasin til klubbens hjemmeside.

Han scorede 7 mål og lagde op til 4 i 15 ligakampe, da han var udlejet til Häcken i 2017. Det har de ikke glemt i den lille Gøteborg-klub.

- Vi er selvfølgelig glade for at have Yasin tilbage hos os. Han viste, da han var her sidst, at han er en rigtig god fodboldspiller, som man desuden kan bruge på flere offensive postioner, siger sportchef Sonny Karlsson.

27-årige Yasin har skrevet en treårig aftale med sin nye, gamle klub.