Video : Tipsbladet
Superliga

Randers forventer stille lukning: Vil gerne købe Mathias Nielsen

Randers FC vil egentlig gerne have fingrene i AC Horsens' Mathias Nielsen, men kronjyderne forventer en stille transferlukning.

Det står allerede klart, at Randers FC siger farvel til Nicolai Poulsen og Kasper Enghardt, men de forlader først klubben til sommer, når deres kontrakter udløber. På samme tid står det klart, at Mathias Nielsen kommer til fra AC Horsens, så sommerens transfervindue er allerede begyndt at tage form i Kronjylland.

Først er der dog et januar-vindue, der skal styres i mål.

Foreløbig er Björn Kopplin den eneste tilgang i Randers FC i denne måned, og man skal ikke forvente heftig aktivitet i Kronjylland, før transfervinduet lukker torsdag klokken 23.59.

- Vi har en del emner, vi kigger på, men jeg er meget tilfreds med truppen i dens nuværende form, så hvis vi skal spille foråret med de spillere, der er her nu, vil jeg være fuldstændig rolig. Men vi kigger selvfølgelig på, om vi kan stå lidt stærkere, men der skal nogen ud, før der kommer nogen ind, siger sportsdirektør Søren Pedersen til tipsbladet.dk og fastslår, at klubben ikke er tæt på at sælge spillere:

- Der har været nogle små henvendelser, men ikke noget konkret lige nu.

Kasper Enghardt forlader som nævnt Randers FC til sommer, og forsvarsspilleren har været sat i forbindelse med et skifte til OB. Når Enghardt er ude af døren, overtager Mathias Nielsen hans plads i truppen - Randers har allerede lavet en aftale med den nuværende AC Horsens-spiller.

Søren Pedersen vil gerne have Mathias Nielsen til Randers med øjeblikkelig virkning, men han tror ikke, det er muligt.

- Vi vil rigtig gerne have Mathias allerede nu, det er ikke nogen hemmelighed, men vi har ikke budget til at hente ham, som tingene er lige nu, så der skal en spiller ud, før det bliver aktuelt. Mit udgangspunkt er, at Mathias bliver i Horsens frem til sommer, siger Søren Pedersen, der derfor også forventer at beholde Enghardt:

- Det er med Enghardt, som det er med Nicolai Poulsen. Jeg forventer, at Kasper bliver frem til sommer, og det er en god og intelligent fyr, som kommer til at yde sit bedste hele vejen. 

Søren Pedersen fastslår desuden, at den svenske angriber Mikael Boman bliver i klubben.