Vendsyssel FF på rov i Hamburger SV
Foto: Vendsyssel FF
Superliga

Vendsyssel FF på rov i Hamburger SV

Vendsyssel FF lejer midtbanespilleren Matti Steinmann i Hamburger SV.

Superliga-klubben Vendsyssel FF har forstærket den centrale midtbane med den 24-årige tysker Matti Steinmann, der kommer til klubben på en lejeaftale fra Hamburger SV. Lejeaftalen løber for resten af indeværende sæson.

Matti Steinmann har spillet tre ligakampe for HSV i 2. Bundesligaen i indeværende sæson, og han står desuden noteret for otte kampe i Bundesligaen samt en række optrædender på diverse tyske U-landshold.

- Matti er en rigtig dygtig teknisk og taktisk spiller, som er stærk i pasningsspillet, hvor har sine helt store kvaliteter. Han læser spillet godt og kan sætte spillet rigtig godt op, så vi glæder os til at følge ham i Superligaen, siger sportsdirektør Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Tyskeren ser frem til opholdet i dansk fodbold.

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med ligaen. Jeg har et par venner, der allerede spiller i landet, og de har talt godt om niveauet. Desuden glæder jeg mig til at hjælpe klubben i den vigtige halvsæson, der venter forude, og gøre en god figur, så vi overlever i Superligaen, siger Matti Steinmann.

Den nyslåede Vendsyssel-spiller har rødder i Finland.