Skørt selvmål af tidligere Brøndby-back i OB-deler

Helsingborgs Anders Randrup sendte bolden i eget net fra 25 meter, da OB spillede 2-2 med den svenske klub i en træningskamp. Den tidligere OB-profil Rasmus Jönsson blev dobbelt målscorer for Helsingborg.

OB tog lørdag eftermiddag imod svenske Helsingborg i fynboernes sidste test før forårssæsonen i Superligaen.

De Stribede startede kampen godt og kom foran efter blot fem minutter, da Troels Kløve bankede til læderet fra distancen og hele vejen ind i netmaskerne.

Glæden varede dog ikke særligt længe for værterne, da en gammel kending viste sig frem fra sin bedste side. Den tidligere AaB- og OB-angriber Rasmus Jönsson scorede nemlig to gange på 20 minutter og gav svenskerne en føring på 2-1 ved pausen, selvom Superligaklubben havde siddet på størstedelen af første halvleg.

OB kom dog tilbage i kampen få minutter efter pausen, men der skulle hjælp til fra en dansk fod hos Helsingborg. Den tidligere Brøndby-back Anders Randrup sendte nemlig bolden i eget mål fra cirka 25 meter ifølge OB’s Twitter.

Meget mere skete der ikke i resten af kampen, og derfor fik OB et nogenlunde afsæt til Superligapremieren i Telia Parken mod FC København søndag den 10. februar.