Video : Tipsbladet
Superliga

FC København-spiller slap billigt med skulderskade

En skade tvang Nicolaj Thomsen fra banen før tid i FC Københavns sidste træningskamp i denne omgang. Der er dog ikke grund til stor bekymring.

Søndag eftermiddag spillede FC København en træningskamp mod New York City FC, og her blev det til en sejr på 2-0. Kampen var den sidste test for Ståle Solbakkens tropper inden Superligaen genoptages i næste uge, og undervejs var der dårligt nyt for en af klubbens midtbanespillere.

Kort inde i anden halvleg røg Nicolaj Thomsen i græsset, og FC København-spilleren var i smerter og måtte lade sig udskifte. Efterfølgende fortalte han til klubbens hjemmeside, at det dog ikke er gået så galt.

- Man kunne vel næsten se det hjemmefra, at den var gal med skulderen, der lige røg ud af led, men her bagefter er det okay, sagde den tidligere AaB-spiller.

I kampen måtte FC København også se bort fra Viktor Fischer, men under streamingen af kampen var den karismatiske midtbanespiller i kommentatorboksen, hvor han fortalte, at han ser en mulighed for at kunne være med i den kommende Superliga-kamp. Indtil videre er det uvist, om tilfældet er det samme for Nicolaj Thomsen.