Danskerløse Dortmund smed 3-0-føring på 12 minutter

Dortmund var på vej mod en sikker sejr, men så meldte gummibenene sin ankomst, og det kostede vigtige point mod Hoffenheim.

Thomas Delaney afsonede karantæne, mens Jacob Bruun Larsen så hele kampen fra bænken i Dortmunds hjemmebanekamp mod Hoffenheim, hvor der var masser af underholdning og seks mål.

Uden de to danskere havde Dortmund dog heller ikke problemer mod Hoffenheim fra kampens start, der reelt set ikke truede Roman Bürkis mål i de første 45 minutter. I den anden ende af banen var Dortmund ganske farlige, og inden pausen havde både Jadon Sancho og Mario Götze fået scoret.

Efter pausen kom Hoffenheim bedre med i opgøret, men alligevel var det Dortmund, som endnu engang fik scoret. 67 minutter inde i opgøret satte portugisiske Raphael Guerreiro indersiden på et fladt indlæg fra højre side af banen.

Dermed syntes kampen at være afgjort, men et kvarter før tid bragte Hoffenhaim en smule spænding ind i opgøret, da Ishak Belfodil lykkedes med at få passeret Roman Bürki i hjemmeholdets mål.

Herefter var der ved at gå gummiben i den for Dortmund, for syv minutter før tid kunne Pavel Kaderabek reducere til 3-2, og så begyndte nervøsiteten for alvor at melde sig hos hjemmeholdets spillere. Hoffenheim formåede at fastholde presset, og med to minutter tilbage fik Ishak Belfodil scoret endnu engang.

Det sluttede 3-3 på Signal Iduna Park i et opgør, hvor Dortmund burde have taget sejren efter en yderst solid føring. Hoffenheims seværdige offensiv gjorde dog ondt til sidst.

Med det ene point tog Dortmund et skridt nærmere mod mesterskabet, da den nærmeste forfølger, Gladbach, fik ørerne i maskinen mod Hertha Berlin og tabte 0-3. Dermed er der nu otte point ned til Gladbach og Bayern München – sidstnævnte har dog en kamp i baghånden.