Liverpool leverede overbevisende sejr og tog førstepladsen tilbage
Foto: Getty Images
Premier League

Liverpool leverede overbevisende sejr og tog førstepladsen tilbage

Presset var stort, men Liverpool leverede varen og spillede en rigtig god kamp på hjemmebane mod Bournemouth, hvor det blev til en stensikker sejr.

Manchester City havde i ugens løb spillet sig op på førstepladsen i Premier League, men Liverpool kunne med bare ét point mod Bournemouth igen overtage duksepladsen. The Reds gik dog naturligvis efter alle tre point, og med undtagelse af de første fem minutter stod der Liverpool på det hele.

I løbet af første halvleg skabte Liverpool en række gode muligheder, og to gange formåede the Reds også at få bolden i mål. Først var det Sadio Mané, som pandede et indlæg fra James Milner ind bag Artur Boruc, og efterfølgende lobbede Georginio Wijnaldum elegant bolden over den polske målmand.

Blot tre minutter inde i anden halvleg blev kampen reelt lukket, da Mohamed Salah havde sidste fod på et formidabelt Liverpool-angreb, hvor Roberto Firmino endte med at lægge bolden af med hælen til den egyptiske stjernespiller.

Liverpool fortsatte med at spille god fodbold, og Bournemouth var konstant et skridt eller to efter, men foran hjemmebanetilskuerne lykkedes det dog ikke for the Reds at få scoret yderligere i kampen, der langsomt dalede i niveau.

Med de tre point er Liverpool tilbage på førstepladsen i Premier League, men Manchester City kan generobre den med en sejr mod Chelsea i morgen.