Video : Tipsbladet
Superliga

Trods nyt Robert Skov-hattrick: En del ting kunne være bedre

Superligaens suveræne topscorer og for tiden største profil lavede et nyt hattrick, men han mener selv, der er masser af plads til forbedring på det personlige plan.

I de seneste fem Superliga-kampe har ligaens topscorer, Robert Skov, scoret 12 gange.

For at sætte det i perspektiv har nummer tre på topscorerlisten, Dame N'Doye, scoret 12 gange i 20 kampe.

Med andre ord er den tidligere Silkeborg-spiller brandvarm, og den fantastiske form har ikke lidt af en længere vinterpause.

Endnu en gang kunne FC København-spilleren tage bolden med fra banen som et bevis på, at han havde lavet hattrick, da OB blev nedlagt med 6-1 søndag aften.

Og det mest skræmmende for FC Københavns kommende modstandere er, at Robert Skov ikke engang mener, han spillede en specielt god kamp.

- Der var en del ting, der kunne være bedre i spillet, det er jeg helt enig i. Ikke alt sad i skabet. Der er ting, der skal forbedres, også pesonligt, så det er ganske fint, og jeg glæder mig til at spille igen på søndag, siger Robert Skov efter sit hattrick og FC Københavns sejr.

Det er vel skræmmende for modstanderne, at der er 20 procent ekstra at hente?

- Ja, det ved jeg ikke. Det kan godt være, siger Skov med et smil.

Den 22-årige FCK'er kunne se Nicolaj Thomsen bringe sit mandskab foran med 1-0, inden Peter Ankersen gjorde det til 2-0. Derefter scorede Robert Skov første gang, da han sparkede et frispark i kassen til pausestillingen 3-0.

Zeca udnyttede en stor fejl, inden Robert Skov igen smaskede et frispark i kassen til 5-1. 6-1 blev det også til, da Skov sparkede et straffespark sikkert i kassen.

- Det var en dejlig start på foråret, og det var fedt at være tilbage Parken. Det var en god sejr, siger Skov ganske beskedent.

Og hvorfor er det så egentlig, han er så god til de frispark? Skov lavede sit sjette og syvende frisparksmål i sæsonen.

- Det er vel muscle memory. Kroppen husker, hvad man gør, og det, man gør til træning, skal man også gøre i kamp. Det kræver meget træning at sparke dem ind i kamp, og jeg elsker at træne, siger Skov.