Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: AC Horsens henter tidligere Brøndby-back

Gregers Arndal-Lauritzen har underskrevet en kontrakt med AC Horsens.

Gregers Arndal-Lauritzen fik i januar ophævet sin kontrakt med Brøndby IF, således han havde god tid til at finde en ny arbejdsgiver. Det var dog ikke lang tid, han skulle bruge.

Den 20-årige venstre back har således underskrevet en kontrakt for resten af indeværende sæson med AC Horsens, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning. Han optræder for første gang i den gule trøje mandag, når AC Horsens' reserver møder FCK i Telia Parken.

- Gregers Arndal er en fysisk stærk, hårdtarbejdende og talentfuld venstre back, som besidder et stort potentiale, og det skal vi hjælpe ham med at indfri. Vi glæder os til at se ham i den gule trøje, fortæller AC Horsens-manager Bo Henriksen.

Forsvarsspilleren ser frem til at tørne ud for den jyske Superliga-klub.

-  AC Horsens er i gang med et spændende projekt, og jeg har indtryk af, at klubben har et godt fællesskab og en fed fodboldkultur, så det virker som den rigtige mulighed for mig. Jeg kommer ind med fysik, fart og et godt venstre ben og glæder mig til at bidrage til holdet, siger Gregers Arndal-Lauritzen.

Den tidligere Brøndby-spiller var i januar til prøvetræning i hollandske FC Den Bosch, men han bliver altså i første omgang i dansk fodbold.