Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Kian Hansen strålede i Hjørring

Tipsbladet.dk har set nærmere på mandagskampen mellem Vendsyssel FF og FC Midtjylland

Vendsyssel FF - FC Midtjylland 0-1 (0-1)
0-1 Kian Hansen (25.)

Kampens bedste:

Vendsyssel FF
Oprykkerne havde overordentligt svært ved at skabe chancer mod et Midtjylland-hold, der bare har mere kvalitet hele vejen rundt. Defensivt gjorde Vendsyssel det dog svært for FCM i størstedelen af kampen, og det skyldtes især Sander Fischer i midterforsvaret. Den 30-årige stopper gjorde det godt, selvom han var på en stor opgave mod Paul Onuachu.

FC Midtjylland
FC Midtjylland leverede ikke meget sambabold eller flotte kombinationer i det nordjyske, men vandt på en bundsolid defensiv og de stærke dødbolde, hvor ulvene bare er mindst en klasse bedre end alle andre hold i Superligaen. Ingen spiller skilte sig for alvor ud, men Kian Hansen står rigtig stærkt i billedet. Den rutinerede centerstopper var fejlfri i sin defensive indsats og vandt duel på duel, og så blev han matchvinder. En stor aften for Hansen.

Kampens værste:
Vendsyssels Francisco Junior gjorde ikke sig selv specielt godt bemærket i kampen. Midtbanekrigeren burde være blevet sendt i bad allerede før pausen. Sekunder efter at have modtaget sit første gule kort i slutningen af første halvleg, kom han alt for sent i en tackling på Tim Sparv, der burde have resulteret i advarsel nummer to fra dommer Jens Maae. I stedet fik Junior lov til at blive på banen til et kvarter før tid, hvor han blev skiftet ud efter en indsats, hvor han gjorde mere skade end gavn. Junior markerede sig svagt som en af få Vendsyssel-spillere.

Kampens detalje:
Opgørets detalje var en kedelig en af slagsen, da kampen måtte stoppes i nogle minutter i slutningen af første halvleg, fordi den ene linjedommer var blevet ramt af en genstand i ansigtet. Objektet blev tilsyneladende kastet fra en person i FCM's udebaneafsnit, og situationen vil højst sandsynligt få et efterspil.