Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-profil lurer på overraskelsen mod FC Nordsjælland

Vito Hammershøy-Mistrati tror på en målrig kamp mellem FC Nordsjælland og Hobro, hvor nordjyderne har mulighed for at levere en overraskelse.

Hobro IK har taget hul på et meget vigtigt forår i Superligaen, og i første runde kunne nordjyderne tage ét point i hjemmekampen mod AC Horsens. Flere point er dog påkrævede, hvis klubben skal komme væk fra sidstepladsen i tabellen.

I morgen eftermiddag venter der en lang tur til Sjælland, hvor FC Nordsjælland byder op til kamp i Farum, og selvom Hobro her vil være undertippede, tror en af klubbens profiler på, at det er muligt at levere en overraskelse.

- Jeg forventer en god kamp. Jeg ved ikke hvorfor, men vi spiller altid godt mod FC Nordsjælland, og de står godt til os. Jeg tror, vi har rimelige muligheder for at få point. Så jeg tror godt, vi kan overraske derovre, siger Vito Hammershøy-Mistrati til Hobros hjemmeside.

Den danske midtbanespiller, som angiveligt var et emne for SønderjyskE i januar, forudser ydermere, at der venter en kamp, hvor der kommer mange mål.

- Det er jo generelt målrige kampe, når vi møder FC Nordsjælland. Jeg kan huske, vi vandt 3-2, vi har tabt 3-2 derovre, og vi har vundet 4-0. Så jeg tror, der kommer til at blive scoret mange mål, lyder det fra Hobro-profilen.

Der er kampstart på Right to Dream Park klokken 16.00 i morgen eftermiddag.