Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Horsens-kant: Her er der plads til frihed

Louka Prip har blot været en måned i AC Horsens, men han kan allerede mærke, at det er et godt sted at udfolde sig, fortæller han.

For godt en måned siden skiftede Louka Prip fra Hvidovre til en tilværelse i Superligaen for AC Horsens. Siden er der blevet til debut for den 21-årige kantspiller, da han kom på banen efter 57 minutter i stedet for Thomas Kortegaard i opgøret mod Hobro i søndags.

Det gik fint for ham med gode aktioner på banen, og han er også selv fyldt med glæde over, at han fik muligheden for at vise sig frem, fortæller han i et interview på Horsens' officielle hjemmeside.

Her kommer han også ind på indlemmelsen i klubben, som han beskriver som rigtig god.

- Det har været nemt at falde til, for der er gode mennesker i og omkring klubben. Jeg er allerede begyndt at få en rolle på holdet, og jeg spiller på en position, hvor jeg kan vise mine kvaliteter ved for eksempel at komme ind i banen. Der er plads til frihed, og det kan jeg godt lide, siger han og fortsætter:

- Det næste halve år skal jeg bruge på at se, om jeg kan blive fast mand, og ellers ser jeg bare frem til at vise mine kvaliteter offensivt og være disciplineret defensivt, men jeg vil selvfølgelig specielt gerne vise mine evner i offensiven, lyder det fra Louka Prip.

Nu venter der en kamp mod Vendsyssel, hvor han kan få sin hjemmebanedebut, hvor han samtidig vurderer, at hvis de kan holde nullet i kampen, så bliver det også til en sejr.

Kampen mellem AC Horsens og Vendsyssel spilles søndag klokken 12, og den vises direkte på TV3 Max.