Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm efter endnu et nederlag: God udvikling i vores spil

Det blev igen til et nederlag, da Sønderjyske tabte med 0-2 til AGF fredag aften. Sønderjyske-træner Glen Riddersholm ser dog positivt på det.

Glen Riddersholm har i sine to første Superligakampe i spidsen for Sønderjyske fået to nederlag. Alligevel ser den tidligere mestertræner ganske optimistisk på holdets seneste præstation mod AGF, hvor man tabte med 0-2.

Det fortæller han i et interview med Ritzau via JydskeVestkysten.

- Generelt ser jeg, at der en god udvikling i vores spil, og jeg synes, at vi spillede en fornuftig omgang fodbold mod AGF, siger Riddersholm, der betegner Aarhus-klubbensom et stærkt og kynisk hold, der er gode til at udnytte modstandernes fejl.

Dernæst kommer Glen Riddersholm også ind på, det er meget stolpe-ud for Sønderjyske i de første to kampe, og derfor er han også sikker på, at de nok skal få vendt situationen rundt. 

Kampen blev desuden først endeligt afgjort i de sidste minutter af kampen, hvor nyindkøbte Patrick Mortensen gjorde det til 2-0 og lukkede kampen. Kort forinden havde Mart Lieder fra Sønderjyske muligheden for at udligne, men det sidste manglede.

Resultatet betyder, at AGF nu er på femtepladsen i Superligaen, mens Sønderjyske er på 11. pladsen. I næste runde skal Sønderjyske møde AaB på udebane, mens AGF får besøg af FC Midtjylland.