Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen: Vi justerede på formationen og fik styr på Sønderjyske

AGF har fået bedre styr på defensiven, og det hjalp dem i opgøret mod Sønderjyske, hvor man vandt med 2-0 fredag aften.

AGF har tur i den, og det er blevet til tre sejre i træk efter den seneste på 2-0 over Sønderjyske. Derfor har holdet nu udsigt til at være med i mesterskabsspillet, når grundspillet er overstået. 

I sejren over sønderjyderne var AGF-træner David Nielsen særligt tilfreds med den måde, som hans mandskab forsvarede sig på i kampen. Det fortæller han i et interview med Ritzau via JydskeVestkysten.

- Der var en periode i kampen, hvor Sønderjyske spillede lidt for meget rundt om os, men efter at vi justerede lidt på formationen, fik vi styr på det, lyder det fra David Nielsen.

Han peger endvidere på, at man kun tillod modstanderne én mulighed i kampen, som kom ved hjælp af stærkt arbejde af hele holdet, og derfor har han en stor tryghed i den måde, som Aarhus-klubben forsvarer sig på.

Efter forårspremieren er der endnu ikke blevet scoret mod AGF i landets bedste række, og næste opgave for Nielsens tropper er mod mestrene fra FC Midtjylland på hjemmebane. Da man mødte dem i første runde af denne sæson blev det til 0-0

Sejren over Sønderjyske sender AGF op på femtepladsen i Superligaen, men de kan blive overhalet af tre klubber i løbet af denne runde, som er en kamp bagefter i forhold til aarhusianerne.