Flot Dolberg-kasse i tiltrængt Ajax-sejr
Benelux

Kasper Dolberg scorede, da Ajax løb med en tiltrængt sejr i Æresdivisionen.

Efter to skuffende nederlag i træk til henholdsvis Heracles og Real Madrid, snuppede Ajax en tiltrængt sejr, da de tog imod NAC Breda på hjemmebane søndag eftermiddag.

Det blev nemlig til en 3-0-sejr til Ajax, og det andet mål blev sat ind af danske Kasper Dolberg.

I pausen blev Dolberg nemlig sendt på banen i stedet for landsmanden Lasse Schöne, og angriberen skulle kun bruge otte minutter på banen før han fik netmaskerne til at blafre.

Et indlæg fra Hakim Ziyech endte i fødderne på Dolberg, der med sin førsteberøring sendte bolden i nettet med hælen.

Forinden havde Dusan Tadic gjort det til 1-0 på et straffespark i første halvleg, og efterfølgende scorede NAC Breda et selvmål, før Tadic og Ziyech scorede til henholdsvis 4-0 og 5-0.

Sejren betyder, at Ajax kan holde fast i håbet om at blive hollandske mestre i denne sæson. De er nemlig fortsat kun fire point efter PSV i ligaen.