Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Liverpool-hollænder med pasninger

Liverpools hollandske Georginio Wijnaldum skal gøre aftenen god for Dagens Spilforslag.

Klokken 21.00
Liverpool - Bayern Munchen 
Wijnaldum over 42,5 afleveringer
1,83 @Bet365

Respekten er stor for modstanderen, når Liverpool og Bayern München krydser klinger i Champions League.

Begge holder savner bærende kræfter i forsvaret i form af Van Dijk og Boateng, og selv om begge offensiver er ganske eksplosive og yderst farlige, er det ikke svært at forestille sig et første opgør, hvor der bliver spillet bare en anelse henholdende for ikke at dumme sig i forhold til returopgøret. 

Her kommer bettets hovedperson ind i billedet. Wijnaldum kommer med stor sandsynlighed til at spille den centrale midtbane, der skal kontrollere spillet undervejs. Wijnaldums snit på succesfulde afleveringer ligger for CL-gruppespillet på 49,2 - og det var mod blandt andet absolut stærke modstandere som Napoli og PSG.

Han er i de seks gruppekampe spillet fuld tid i de fem og kun blevet skiftet i udekampen mod PSG, da Liverpool med godt 24 minutter tilbage skulle ud og jagte et udlignende mål. 

For at dette spil skal gå hjem skal Wijnaldum altså præstere 43 succesfulde afleveringer i en kamp, hvor det er mere end sandsynligt, at han spiller fuld tid og at Liverpool i perioder gerne vil kontrollere spillet uden hele tiden at blæse til angreb.

Med et snit på 49,2 afleveringer i gruppespillet er værdien altså til at få øje på i dette spil.