Officielt: Vendsyssel FF henter ny angriber
Foto: Vendsyssel FF
Superliga

Officielt: Vendsyssel FF henter ny angriber

Superliga-klubben Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med angriberen Alhaji Kamara.

Det lykkedes ikke Vendsyssel FF at lande en angriber på sidstedagen af januars transfervindue, men arbejdet med at føje nyt blod til offensiven er fortsat ind i februar, og nu er nordjyderne i mål. 

Vendsyssel FF har således skrevet kontrakt med den 24-årige angriber Alhaji Kamara fra Sierra Leone. Kamara har senest optrådt for FC Sheriff i Moldova, men skifter på en fri transfer til Vendsyssel.

- Kamara er en rigtig dygtig angriber, der tidligere har bevist, at han kan lave mål. Han har sine forcer i sin timing i dybdeløb, sit arbejde i feltet, og så har han et godt hovedspil på trods af sin højde. Vi håber og tror på, han kan komme til at hjælpe os i foråret. Vi er dog klar over, at når vi henter en spiller ind på dette tidspunkt, så skal han bruge noget tid på at komme i samme kampform, som den øvrige trup. Ikke dermed sagt, han er helt ude af trit, men vi forventer, at han de første to-fire uger skal bygges op, så han er klar til at gøre en afgørende forskel for os i slutspillet, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Hovedpersonen selv ser frem til at tørne ud for Vendsyssel FF, hvor han får nummer 45 på ryggen.

- Jeg er glad og kan ikke vente med at møde mine nye holdkammerater. Jeg har tidligere spillet i Sverige, så jeg kender lidt til skandinavisk fodbold, og det, jeg ved, er, at den danske liga er stærk med nogle gode hold, der gerne vil spille fodbold. Personligt håber jeg på, at jeg kan hjælpe holdet ved at lave mål. Jeg er hårdtarbejdende og en teamplayer, og jeg glæder mig virkelig til at bidrage til, at vi bliver i Superligaen, siger Kamara.

Alhaji Kamara har foruden FC Sheriff en fortid i FC Kallon, Djurgården, IFK Norrköping, DC United og Al-Taawoun. Han var især en succes i IFK Norrköping, hvor han scorede 21 mål i 48 kampe.