Video : Tipsbladet
Superliga

Heftig Brøndby-start for Hedlund: Det er lidt specielt

Simon Hedlund blev hentet til Brøndby IF af blandt andre Alexander Zorniger, men de to nåede dårligt nok at lære hinanden at kende.

Simon Hedlund kom til Brøndby IF i januars transfervindue, og Alexander Zorniger var naturligvis involveret i transferen, der bragte den svenske offensivspiller fra Union Berlin til den københavnske vestegn.

25-årige Hedlund formåede fra start at overbevise Alexander Zorniger om sine kvaliteter, og han har spillet fuld tid i sine første to kampe for de blå-gule. Nu er Zorniger som bekendt fortid i Brøndby, og dermed er den træner, der hentede Hedlund, ude af vagten.

- Det er lidt specielt, at han nu er fyret, men jeg har samtidig en stor tro på, at det var selve klubben, som hentede mig, og ikke bare træneren. Jeg havde et møde med træneren og Ebbe Sand inden, og han (Sand, red.) talte om, hvor god en spiller jeg er, så jeg er ikke så urolig. Men det var da specielt med fyringen, siger Simon Hedlund til tipsbladet.dk og tilføjer om Zorniger:

- Jeg synes, han var en god træner, men det var jo kun kort, jeg lærte ham at kende. Han var meget streng og forlangte 100 procent af alle spillere. Alt i alt en dygtig træner, som jeg ikke har noget dårligt at sige om.

Onsdag havde den nye konstellation med Martin Retov og Matthias Jaissle første træning med Brøndby-truppen, og Simon Hedlund havde en positiv følelse efter arbejdsdagen.

- Det gik godt. Det var en rolig træning med en masse smil og grin, og vi har det godt sammen. Det er det vigtigste i den situation, klubben er i lige nu. Vi skal stå sammen som hold på- og udenfor banen, siger han.

Simon Hedlund var fremragende i sin debut for Brøndby, som var på udebane mod FC Nordsjælland. Her var han involveret i alle tre scoringer i 3-3-kampen, mens han var mere anonym mod Esbjerg i søndags. 

- Jeg har kun godt at sige om Brøndby. Jeg er kommet til et godt hold med en masse gode gutter. Det er en stor klub, og det føles godt at spille for en storklub i Danmark, så det har været en fin start for mit vedkommende, siger Simon Hedlund.

Søndag mod Randers FC vender Kamil Wilczek tilbage fra karantæne, og han glider med sikkerhed ind i startopstillingen. Så er spørgsmålet, om han får Simon Hedlund eller Mikael Uhre som makker.