Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-back om Riddersholm: Jeg har ikke den mindste tvivl

Ifølge backen Jeppe Simonsen bygger SønderjyskE hele tiden på, og man vil spille mere end hidtil. Der er således ingen tvivl hos spilleren om, at Riddersholm er den rette mand i spidsen for holdet.

Det har været en svær start for både AaB og SønderjyskE, der begge har tabt sine to første kampe i foråret.

De to klubber mødes fredag aften, så mindst et af de to mandskaber får gjort lidt ved den dårlige start.

Mens AaB skiftede træner sidst i efteråret, satte Glen Riddersholm sig i trænersædet i SønderjyskE i starten af januar, og med den tidligere FCM-træner i spidsen er det også et ønske at spille mere fodbold og forbedre spillet.

Og selv om det indtil videre ikke har kastet point af sig, er Jeppe Simonsen ikke i tvivl om, at Glen Riddersholm er den rette mand til jobbet i SønderjyskE.

- Nej, jeg har ikke den mindste tvivl. Vi gør tingene anderledes nu og bygger hele tiden på. Nu spiller vi god fodbold, og det er meget anderledes end tidligere, siger Jeppe Simonsen til Der Nordschleswiger.

Mens AaB stadig kæmper for at komme med i top seks, er SønderjyskE sat af og ligger lige nu fjerdesidst med 22 point for 22 kampe. Seks point færre end fredagens modstander fra AaB, der ligger en placering over SønderjyskE i Superligaen.