Video : Tipsbladet
Superliga

Uffe Bech er tilbage på førsteholdet i Bundesliga-klub

Uffe Bech har kæmpet sig tilbage i førsteholdstruppen i Hannover 96.

Uffe Bech har ikke spillet en ligakamp for Hannover 96's bedste mandskab siden april 2017, og sidste år var han udlejet to gange - først til Greuther Fürth og senere til Brøndby IF. I den korte tid, han opholdte sig i Hannover, var han en del af U23-mandskabet.

Det er næppe nogen overfortolkning at påstå, at Uffe Bech på alle måder har lignet en færdig mand i Hannover 96, men nu kan situationen have ændret sig markant for den danske offensivspiller.

Siden han vendte retur fra Brøndby, har Uffe Bech godt nok trænet med U23-holdet, men Hannovers cheftræner Thomas Doll, der kun har stået i spidsen for klubben i et par uger, har kastet friske øjne over Bech, og han er klar til at give ham en ny chance på førsteholdet.

- Vi har haft en god kontakt med Christoph Dabrowski (U23-manager i Hannover 96, red.), og han har meddelt, at knægten (Uffe Bech) er engageret. Efterfølgende har vi haft en god snak med Bech, og Thomas har inviteret ham tilbage, siger klubbens assisterende træner Ralf Zumdick ifølge Sportbuzzer.

Hannover 96, der er næstsidst i Bundesligaen, møder Eintracht Frankfurt på søndag, men det bliver uden Uffe Bech.

- Han har været lidt ramt, men fra næste uge er han tilbage hos os, lyder det fra Zumdick.

Uffe Bech har kontrakt med Hannover 96 frem til sommer.