OB slog AC Horsens efter kontroversiel udvisning

OB sikrede sig tre point, da de gæstede AC Horsens søndag.

OB kravler op tredjepladsen i Superligaen, efter at de slog AC Horsens 2-1 søndag eftermiddag.

Fra kampens første fløjt var det OB, der sad på kampen og pressede AC Horsens i bund. Men på trods af det var det dog hjemmeholdet, der kom foran.

Første gang at AC Horsens var i nærheden af OB’s felt, endte bolden for fødderne af Peter Nymann på kanten af feltet, og den 36-årige kantspiller sparkede flot bolden forbi Sten Grytebust i OB-målet.

Men OB var imidlertid også farlige, og især Bashkim Kadrii havde et par fine chancer i kampens indledning. Og det lykkedes også for Kadrii at sende bolden i mål. Efter et hjørnespark spillede Marco Lund flot angriberen fri, og Kadrii bankede udligningen ind ved nærmeste stolpe med et hårdt spark.

Efter pausen skiftede kampen imidlertid karakter, og AC Horsens var det bedste hold. De kom også til et par chancer, men efter kun ti minutter fik de svære arbejdsbetingelser. Hallur Hansson fik nemlig sit andet gule kort, efter at dommeren vurderede, at han filmede. Det lignede dog ikke nødvendigvis en situation, hvor Hansson absolut skulle have sit andet gule kort.

Derefter var det igen OB, der holdt i bolden og sad på spillet, og de fik udnyttet deres overtag knap ti minutter før tid. Jeppe Tverskov sendte flot bolden ind i OB's felt, hvor AK Jacobsen flot flugtede bolden i mål.

AC Horsens leverede et fint pres i slutminutterne, men det var ikke nok til at sikre et point. OB vandt 2-1.