Video : Tipsbladet
Benelux

Schöne efter pokalfinalen kom i hus: Vi har en god chance

Den danske midtbanespiller var onsdag aften med til at spille i Ajax i den hollandske pokalfinale, og han spår sit mandskab gode muligheder for at vinde finalen.

Lasse Schöne var eneste dansker i startopstillingen, da Ajax onsdag aften vandt med 3-0 ude over ærkerivalerne Feyenoord og dermed sikrede sig en plads i den hollandske pokalfinale.

Dermed har Ajax muligheden for at vinde en titel - noget, der ikke er sket de sidste tre år, og ligesom klubben er i pokalfinalen, spiller den også med i toppen af den hollandske række og er bare to point efter topholdet PSV.

Ajax var ellers under et stort tryk i starten af opgøret mod hjemmeholdet Feyenoord, der blandt andet havde en afslutning på stolpen, men kort inden pausen gjorde forsvarsspiller Matthijs De Ligt det til 1-0 efter et hjørnespark.

I anden halvleg stod der Ajax på det hele, og slaget var afgjort, da både Nicolai Jørgensen og Kasper Dolberg blev sendt på ved stillingen 3-0.

Nu tror Lasse Schöne på, at Ajax endelig igen får løftet et trofæ.

- Hvis vi spiller op til vores niveau, har vi en god chance, siger midtbanespilleren til VoetbalPrimeur.

Han erkender, at Ajax havde store problemer i indledningen af opgøret.

- Vi kunne ikke finde rytmen. De ramte også stolpen, så vi havde også lidt held. Efter 20 minutter blev vi stærkere, og så er det dejligt, når man gør det til 1-0 før pausen.

Ajax skal møde enten Willem II eller AZ Alkmaar i pokalfinalen - inden danskerklubben når så langt, skal holdet fokusere på Champions League og den hjemlige liga. I Champions League møder Ajax Real Madrid på udebane i næste uge, inden fokus igen skifter til ligaen og jagten på PSV.