Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm var tæt på skifte til Kina: Var blevet vaccineret

Glen Riddersholm fortæller nu, at han var så godt som på vej til et projekt i kinesisk fodbold.

Glen Riddersholm har nu været i et par måneder i Sønderjyske, men trænerkarrieren kunne sagtens have taget et skridt i en helt anden retning for ham. Et tilbud fra Asien var lige ved at blive til en flytning østpå.

Det fortæller Riddersholm om i et interview med Eurosport.

- Jeg har været tæt på nogle gange - også i den type projekter, som jeg er gået benhårdt efter. Der var et enkelt projekt i Kina, hvor jeg nærmest havde halvandet ben ude af døren og havde fået prikket i skulderen med vaccine. Men af mærkelige årsager lykkedes det ikke, siger han og fortsætter:

- Nu er jeg i Sønderjyske, som jeg er rigtig glad for, men jeg afviser ikke, at det kan blive aktuelt en dag, at jeg tager til udlandet, lyder det fra Glen Riddersholm.

Han peger derudover også på, at det passer ham rigtig godt at være i en klub som Sønderjyske, hvor han har fået det samme ledelsesrum, som han havde i FC Midtjylland. Endelig betyder det også noget for ham, at organisationen i Sønderjyske er rolige og står på mål for de beslutninger, de tager.

Inden Glen Riddersholm blev ansat som cheftræner i Sønderjyske havde han en ultrakort periode som sportsdirektør i Vendsyssel, ligesom han også har været cheftræner for AGF foruden FC Midtjylland, hvor han blev dansk mester i 2015.