Video : Tipsbladet
Superliga

Tilfreds Glen Riddersholm dedikerer sejr til holdet

Glen Riddersholm er glad og lettet over sin første sejr som Sønderjyske-træner.

Sønderjyske tog søndag en overbevisende 3-0 sejr over Randers FC, der blev grundlagt på en effektiv og kynisk første halvleg fra sønderjyderne. Det var samtidig Sønderjyskes første point og sejr i foråret, efter at Glen Riddersholm er kommet til klubben. 

Glen Riddersholm påpeger, at det har været marginaler og manglende kynisme i afgørende situationer, der har gjort, at sønderjyderne ikke har fået hul på bylden i foråret. Det er han meget tilfreds med, at de gjorde denne søndag. 

- I dag har vi både marginalerne og en heltstøbt præstation over 90 minutter, der gør, at vi fuldt fortjent vinder. Så jeg dedikerer sejren til holdet og ikke mindst til staben. Siden jeg er kommet til Sønderjyske, har jeg mærket en fantastisk kultur og en dedikation for at udvikle sig. I dag efterlader vi hjertet på banen og hjertet til vores fans efter kampen, og det er vigtigt, vi forstår, at det handler om overlevelse og om, at den står på Superliga-fodbold i Sønderjyske efter sommerferien også, siger Glen Ridderholm til Sønderjyskes hjemmeside.

Sønderjyske er med de tre point stadig at finde på 11.pladsen, med fire point ned til Vendsyssel på 12. pladsen.