Video : Tipsbladet
Generelle

Buffon afslører: Begge Manchester-klubber var ude efter mig

Gianluigi Buffon udtaler, at der har været interesse fra både Manchester United og Manchester City i løbet af hans lange karriere.

Gianluigi Buffon er uomtvisteligt en af de mest legendariske keeper i fodboldhistorien. Det vidner hans mange år og titler med Juventus om, mens han samtidig er blevet verdensmester med det italienske landshold. 

I sommer sluttede en æra, da den karismatiske keeper forlod Juventus efter 17 år. Da der skulle vælges ny klub, faldt valget på Paris Saint-Germain, men Buffon kan nu fortælle, at der har været engelsk interesse for ham i løbet af karrieren.

- Da jeg var en ung knægt i Parma, fulgte Sir Alex Ferguson mig tæt i to eller tre år. Han sendte scouts ned for at se mig konstant. Senere modtog jeg et stort tilbud fra Manchester City. De var i gang med at bygge deres mandskab til europæisk storhed, og jeg skulle være det første køb. Men jeg valgte at blive i Juventus, siger Gianluigi Buffon til BT Sport. 

Selvom Gianluigi Buffon er blevet 41 år, så ligger han ikke på den lade side. Han har således spillet 19 kampe for PSG i denne sæson.