Video : Tipsbladet
Superliga

FIFA's appelkomité fastholder Chelseas transferforbud

Chelseas transforbud, der gælder de næste to transfervinduer, vil ikke blive sat i bero, mens appelsagen behandles. Sådan lyder konklusionen fra FIFA's appelkomité.

For lidt under to uger siden blev engelske Chelsea sanktioneret hårdt af FIFA. Chelsea har ifølge FIFA ikke overholdt regler for handler med spillere under 18 år, og derfor er de blevet tildelt et transferforbud for de næste to transfervinduer samt en bøde på ca. 4,5 mio. kroner. 

Chelsea mener ikke, at de har handlet i strid med FIFA's regler på området, og derfor har de appelleret dommen til FIFA's appelkomité, og bedt om, at transferforbuddet sættes i bero, mens appelsagen behandles. Det er nu, stik i mod Chelseas forventinger, blevet afvist.

- Chelsea Football Club er forbløffet over FIFA's appelkomités beslutning om ikke at suspendere sanktionerne, mens appelprocessen er i gang. Klubben har handlet i overensstemmelse med de relevante regulationer på området, lyder det i en officiel meddelelse fra Chelsea. 

Chelsea skriver desuden, at de noterer sig, at der er mulighed for at appellere beslutningen hele vejen til den internationale sportsdomstol, CAS.