Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Sønderjyske har afvist skandinavisk bud på Hvilsom

Ifølge Der Nordschleswiger har Sønderjyske i ugens løb afvist et bud på Mads Hvilsom fra en unavngiven skandinavisk klub.

Mads Hvilsom kigger i øjeblikket langt efter spilletid i Sønderjyske, og der er intet, der tyder på, at den 26-årige angriber er ved at vippe førstevalget Mart Lieder af pinden som sønderjydernes spydspids. 

Men selvom Hvilsom tilbringer det meste af tiden på bænken, så er Sønderjyske angiveligt ikke interesseret i at slippe angriberen nu. Der Nordschleswiger skriver nemlig, at sønderjyderne i denne uge har afvist et tilbud fra en unavngiven skandinavisk klub. Hovedpersonen selv er da heller ikke afvisende over for et skifte. 

- Det ville helt sikkert have været interessant, hvis alternativet er, at jeg skal sidde på bænken eller tribunen. Men det ser ikke ud til at blive til noget. Jeg respekterer, at jeg har en kontrakt med Sønderjyske. Men det ser ud til, at det slutter til sommer. Jeg er nødt til at komme et sted hen, hvor jeg kan få spilletid og få en ny start, siger Mads Hvilsom til Der Nordschleswiger.

Sportsdirektør Hans Jørgen Haysen udtaler, at Hvilsom ikke spiller så meget, som begge parter havde håbet på, og at parterne formentlig skilles til sommer, hvis ikke det ændrer sig.

Mads Hvilsom har fået 531 minutter på banen fordelt på 15 kampe i denne sæson. Hans kontrakt udløber til sommer.