Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Evander hamrede hul i Hobro

Tipsbladet.dk zoomer ind på fredagskampen mellem Hobro og FC Midtjylland.

Hobro IK - FC Midtjylland : 1-2 (0-1)
0-1 Evander (25.)
1-1 Edgar Babayan (51.)
1-2 Mayron George (80.)

Kampens bedste:
Hobro IK 
Selvom Hobro ligger i den tunge ende af Superligaen, og derfor ikke har skrabet mange point sammen, så kan de tilskrive Jesper Rask mange af pointene. Han leverede fredag aften igen flere sublime redninger, hvor han blandt andet to gange fik pareret bolden på træværket. Derudover var den nyslåede armenske landsholdsspiller Edgar Babayan til tider i hopla, og han lavede et flot mål til 1-1. 

FC Midtjylland:
Evander er med i det meste, der bliver farligt for FC Midtjylland i øjeblikket. Det var også tilfældet i fredagens kamp, hvor han bidrog med et fremragende langskudsmål til 0-1. Desuden var Awer Mabil farlig i indledningen af kampen, hvor det var Jesper Rasks fortjeneste, at han ikke fik scoret. 

Kampens værste:
Det var for nemt for Edgar Babayan at runde Joel Andersson ved udligningen, og den slags må ikke ske for svenskeren, når mesterskabsspillet begynder. Derudover havde Hobro havde kun i omegnen af 50 afleveringer i de første 45 minutter, mens FC Midtjylland havde over fem gange så mange. Det er simpelthen ikke godt nok.

Kampens detalje:
Evander stod for kampens detalje, da han bragede FC Midtjylland i front efter 25 minutter. Der var ikke langt fra tanke til handling, da Evander modtog bolden, lagde bolden af med en fiks førsteberøring og bragede den ind bag Jesper Rask fra 25 meters aftand. Evander ser mere og mere spændende ud for de midtjyske ulve.