Video : Tipsbladet
La Liga

Breaking: Zinedine Zidane vender tilbage til Real Madrid senere i dag

Franskmanden bliver ifølge spanske medier præsenteret som ny Real Madrid-cheftræner senere i dag.

Real Madrid har haft en rædselsfuld sæson, og efter de seneste ugers resultater har den spanske storklub nu besluttet sig for at hente Zinedine Zidane tilbage som cheftræner.

Det reporterer det spanske medie Jugones La Sexta, og oplysningerne bekræftes desuden af Marca.

Ifølge meldingerne vil den endelige beslutning blive taget på et bestyrelsesmøde senere mandag, og derefter vil genansættelsen af franskmanden blive offentliggjort. Mødet er sat til at starte klokken 18, og her vil det altså blive besluttet, at Santiago Solari skal have en fyreseddel. Argentineren bliver erstattet af Zidane, der i sin første periode fra 2016 til 2018 vandt tre Champions League-titler på stribe. 

Marca skriver, at Solari allerede nu er bevidst om, at han er færdig som cheftræner, og derfor allerede nu har sagt farvel til alle på træningsanlægget Valdebebas. Det forlyder dog, at Real Madrid vil tilbyde argentineren en anden rolle i klubben.

Zinedine Zidane sagde op i maj sidste år, da han ikke mente, at han havde mere at tilbyde, men allerede her ni måneder efter står franskmanden altså til at vende tilbage til trænerbænken.