Video : Tipsbladet
Skandinavien

Endelig godt nyt for skadesplaget Erik Johansson: Tilbage på træningsbanen

Erik Johansson, som nu faktisk hedder Berg, har siddet ude hele vinteren, men var i går tilbage på træningsbanen for Djurgården. Han forventer at være klar til forårspremieren om et par uger.

Lad os lige få klaret navneforvirringen først: Spilleren, der hed Erik Johansson, da han var en stor profil i FC København, hedder nu Berg til efternavn, efter han giftede sig hen over vinteren. Men når man har held i kærlighed, har man det som bekendt ikke i spil.

Bergs skæbne i fodboldspillet har været lige så mørk som en vinteraften i den svenske ødemark i de seneste måneder. Han har misset hele opstarten og den svenske pokalturnering med en skade, men onsdag var der omsider godt nyt fra ham.

Da var Erik Berg tilbage på træningsbanen for første gang, siden han og resten af Djurgården-holdet gik på vinterferie i november. Og selv om han hverken har trænet eller spillet kamp i månedsvis, regner han med at være kampklar snart.

- Det føles rigtig dejligt. Det her var første træningspas med bold, så det var rigtig godt at være sammen med holdet og med i nogle øvelser, siger Erik Berg til sin klubs hjemmeside.

- Det kommer nok til at tage et par uger at komme tilbage i fuld kampform, men jeg sigter absolut på at være tilbage til premieren.

Det er Allsvenskan-premieren, som for Djurgårdens vedkommende er 1. marts mod GIF Sundsvall. Først skal klubben dog lige spille en pokalsemifinale mo BK Häcken i overmorgen.