Agüero afværgede FA Cup-fiasko mod Swansea

Manchester City var bagud med 2-0 ved pausen, men indskiftede Sergio Agüero sørgede for en sen 2-3 sejr i kvartfinalen i FA Cuppen.

Det lignede længe et FA Cup-exit for Manchester City mod Championship-mandskabet Swansea, men så kom Sergio Agüero på banen, og hans to mål sendte med nød og næppe Manchester City videre i FA Cuppen.

Hjemmeholdet Swansea kom i front efter tyve minutter. Fabian Delph nedlagde Jay Fulton i feltet, og derfor pegede dommeren på pletten. Matt Grimes fik ansvaret for at eksekvere straffesparket, og han var sikkerheden selv, da han bragede de undertippede værter i front.

Ti minutter senere fordoblede værterne føringen. Et smukt angreb af Swansea, der fuldstændig rev City-forsvaret fra hinanden, endte ved Bersant Celina, der på fornem vis lagde bolden op i det lange hjørne til 2-0.

Manchester City lagde et massivt pres for at afværge den lurende fiasko i resten af opgøret, og med en halv time tilbage satte de Sergio Agüero på banen. Han skulle ikke bruge mange minutter, før han opsnappede bolden i feltet og lagde den af til Bernardo Silva, der bragede reduceringen i kassen.

City fastholdte presset, og med 13 minutter igen kom udligningen. Cameron Carter-Vickers nedlagde Raheem Sterling i feltet, og derfor blev kampens andet straffespark dømt. Sergio Agüero tog sig af det, og han var mere end heldig, da sparket ramte stolpen og gik i mål via Swansea-keeperens hæl.

Kort før tid gik den ikke længere for Swansea. Bernardo Silva fandt Sergio Agüero forrest i feltet, og han pandede det frelsende 2-3 mål i nettet. Argentineren var lige på kanten af offside, men kampens dommer lod målet stå.

Dermed endte det med en 2-3 sejr til Manchester City, der er klar til FA Cuppens semifinaler.